Open/Close
English
Full time at the HQ of the Top Employers Institute in Amsterdam, the Netherlands.
Full time at the HQ of the Top Employers Institute in Amsterdam, the Netherlands.

HR Auditor

Ben je die HR professional die vanuit je expertise bij verschillende mooie bedrijven en multinationals het certificeringsproces wilt begeleiden? Heb je brede kennis en ervaring met verschillende HR onderwerpen zoals Leadership Development, Performance Management en Career & Succession Management? Lees dan verder!

Top Employers Institute certificeert wereldwijd condities die werkgevers creëren voor hun medewerkers. Dat doen we in meer dan 100 landen vanuit kantoren in Amsterdam, België, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Engeland, China, Zuid Afrika, Brazilie en de VS. We certificeren bedrijven en organisaties door jaarlijks HR Best Practices onderzoek af te nemen. In je rol van HR Research Progamme Manager ben je verantwoordelijk voor alle stappen in het proces om bedrijven in Nederland te certificeren, waaronder :

Project management:
Je doet de voorbereiding en planning van de certifceringscyclus bij de deelnemers. Je bent verantwoordelijk voor de begeleiding van de deelnemers vanaf de start van het onderzoek, helpt de deelnemers tijdens het invullen van het onderzoek, tot en met de validatie en terugkoppeling van de resultaten. Dit proces bereid je voor en je bewaakt de voortgang met inachtneming van de deadlines.

Validatie:
In deze fase wordt écht aanspraak gedaan op je HR kennis en ervaring. Onze deelnemers hebben de survey intussen helemaal ingevuld en de onderliggende documentatie aangeleverd. Nu dienen deze antwoorden te worden gevalideerd volgens onze methodieken en wereldwijde normen. Je hebt in deze fase met sommige (internationale-) deelnemers telefonisch contact, andere deelnemers bezoek je op locatie.

Feedback sessies:
Na de validatie fase wordt de uiteindelijke vaststelling van wel/niet certificering gedaan van de deelnemers. De resultaten van het onderzoek en de benchmarkgegevens worden altijd gedeeld met de deelnemer in een feedback presentatie. Deze presentaties kunnen via een webinar worden gedaan, maar ook gebeurt dit op kantoor van de deelnemer. Natuurlijk sta je in je kracht als het aankomt op presenteren, maar inhoudelijk moet je goed weten waar het over gaat. Je hebt te maken met een kundig publiek en je dient hierom communicatief sterk te zijn. Daarnaast wordt dit contactmoment ook gebruikt om de relatie met de deelnemers verder uit te diepen .

Kortom; deze uitdagende baan is veel omvattend en dynamisch! Je krijgt de unieke kans om bij veel, vaak internationale, organisaties in de HR keuken te mogen kijken en om je kennis van HR te delen met andere HR professionals. Daarnaast ben je binnen het team betrokken bij de organisatie van best practise workshops en andere events zoals het jaarlijks certificerings diner en congressen.

Gewenste competenties :

 • analytisch
 • communicatief zeer sterk
 • resultaat gericht
 • dienstverlenend
 • secuur
 • kritisch
 • organisatie sensitief
 • besluitvaardig
 • nieuwsgierig
 • probleem oplossend
 • commercieel bewustzijn
 • evenwichtig/stress bestendig
 • plannen en organiseren
 • presentatietechnieken

Kwalificaties:

 • Bachelor degree (of gelijkwaardig)
 • minimaal 5 jaar brede werkervaring in het HR werkgebied
 • Nederlands als moedertaal; uitstekend in Engels in woord en geschrift. Een andere taal zoals Frans, Duits of Spaans is een pré.
 • Multiculturele werkervaring is een pré

Wat bieden wij je:
Een verantwoordelijke rol in een groeiende internationale organisatie met een sterke ondernemersgeest. Ons team bestaat uit zeer gemotiveerde, leergierige, getalenteerde collegae. We hechten er veel belang aan dat jij als mens tot bloei komt in ons mooie bedrijf zonder dat we de goede work-life balans uit het oog verliezen.

Uiteraard krijg je een marktconform salaris met bonus, pensioen en andere benefits zoals flexibele werktijden. Je komt te werken in ons internationale hoofdkantoor in hartje Amsterdam op de Herengracht. Dagelijks hebben we gratis vers fruit, prima koffie en winkels en restaurantjes naast de deur. Verder hebben we binnen het team diverse uitjes, workshops en andere contactmomenten die bijdragen aan een geweldige werksfeer en goed contact onderling.

We kunnen je vragen om soms de landsgrenzen te overschrijden. Meestal is dat binnen Europa, waaronder België, omdat het Nederlands team onderdeel is van de Benelux structuur. In deze rol kan je ook ingezet worden voor internationale deelnemers op andere continenten. We vinden het heel belangrijk dat je je verder ontwikkelt. Niet voor niets is onze kernwaarde We Develop.Always .

Enthousiast geworden?
Je kunt op onze website www.top-employers.com nog veel meer over ons lezen, maar weet je nu al dat dit DE baan voor je is, vul dan het formulier in. Mailen mag ook stuur dan je cv met je motivatiebrief naar HR@top-employers.com. Je mag ook bellen met de verantwoordelijke country manager, Rutger Steyerberg; 06-20285232.