Open/Close
English
Positioneer uw organisatie tussen de Top Employers Nederland
Positioneer uw organisatie tussen de Top Employers Nederland

Word een Top Employer

Wij zijn Top Employers Institute. Wij zijn een wereldwijde organisatie gericht op het certificeren en erkennen van werkgevers die uitstekende arbeidsvoorwaarden bieden.

Bent u klaar om zich te onderscheiden?

Ons certificeringsprogramma, gericht op HR, stelt ons in staat om wereldwijd toonaangevende werkgevers te identificeren en in de spotlights te zetten. Top Employers profiteren van onze objectieve certificeringsmethodologie zodat zij zich onderscheiden als uitstekende werkgever. Sinds onze oprichting in 1991 hebben honderden organisaties zich bij ons aangesloten, waardoor we zijn uitgegroeid tot een community van meer dan 1.200 Top Employers in 116 landen. 

Een certificering waarop vooruitstrevende werkgevers vertrouwen.

Top Employers Nederland 2017 - Testimonials from Top Employers Institute on Vimeo.

Infosessie - Webinar dinsdag 11 april 10:00

Ontdek hoe de Top Employers certificering van uw bedrijf een Employer of choice maakt. Ontdek hoe wij uw bedrijf kunnen helpen bij het houden en het werven van nieuw talent, én u inzicht kunnen geven in uw HR beleid. 

Uw bedrijf heeft minstens 250 werknemers, of maakt deel uit van een internationaal bedrijf met minstens 2500 medewerkers, en u wilt investeren in uw employer brand? Dan is Top Employers, het wereldwijde certificeringsprogramma rond goed werkgeverschap, de juiste keuze. 

Tijdens dit webinar behandelen wij: 

• Top Employers Institute: Achtergrond en waarom doen wij wat we doen? 
• Voordelen van de certificering
• Top Employers 2018: Planning, tijdsbesteding en kosten 
• Eventuele vragen 

Schrijf u hier in voor de infosessie