Open/Close
English
Positioneer uw organisatie tussen de Top Employers Nederland
Positioneer uw organisatie tussen de Top Employers Nederland

Word een Top Employer

Wij zijn Top Employers Institute. Wij zijn een wereldwijde organisatie gericht op het certificeren en erkennen van werkgevers die uitstekende arbeidsvoorwaarden bieden.

Bent u klaar om zich te onderscheiden?

Ons certificeringsprogramma, gericht op HR, stelt ons in staat om wereldwijd toonaangevende werkgevers te identificeren en in de spotlights te zetten. Top Employers profiteren van onze objectieve certificeringsmethodologie zodat zij zich onderscheiden als uitstekende werkgever. Sinds onze oprichting in 1991 hebben honderden organisaties zich bij ons aangesloten, waardoor we zijn uitgegroeid tot een community van meer dan 1.200 Top Employers in 116 landen. 

Een certificering waarop vooruitstrevende werkgevers vertrouwen.

Bent u klaar om zich te onderscheiden?

Ontdek welke voordelen de Top Employers-certificering biedt voor 's werelds beste werkgevers.

Volledig inzicht in HR ontwikkelingen

Door deel te nemen aan ons programma ontvangt u een volledig overzicht en analyse van uw HR-beleid en voorwaarden. Dit geeft u duidelijk inzicht in uw sterke punten en biedt ideeën voor verbetering:

  • Feedback- en benchmarkrapportage: een volledig overzicht van uw HR-beleid per topic. Dit omvat de 9 topics van de HR Best Practices Survey en bevraagt meer dan 600 HR-aspecten. Bovendien worden uw prestaties gebenchmarkt met de Top Employers in uw land, continent of branche.
  • Feedbacksessie: tijdens een feedbacksessie met uw contactpersoon van Top Employers Institute worden de resultaten van uw organisatie besproken en de inzichten met u gedeeld
  • Rapportage per land/dochteronderneming: internationale deelnemers ontvangen, na de afronding van het programma, rapportages per land. De rapportages omvatten een analyse en vergelijking van de HR-voorwaarden die u op internationaal niveau biedt.

Ons gedetailleerd onderzoek en de toegang tot de Top Employers community zorgen ervoor dat wij regelmatig interessante HR analyses delen over diverse HR-aspecten.

  • HR Insights rapporten: een uitgebreide analyse van mondiale en continentale trends met betrekking tot belangrijke HR-aspecten
  • HR-conferenties en workshops: wij organiseren regelmatig HR-evenementen waar professionals binnen de Top Employers community best practices en strategische HR-analyses delen

“Tijdens een feedbacksessie met uw contactpersoon van Top Employers Institute worden de resultaten van uw organisatie besproken en de inzichten met u gedeeld”

Meer weten over de certificering als Top Employer? Laat hier uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.