Open/Close
English
Positioneer uw organisatie tussen de Top Employers Nederland
Positioneer uw organisatie tussen de Top Employers Nederland

Word een Top Employer

Wij zijn Top Employers Institute. Wij zijn een wereldwijde organisatie gericht op het certificeren en erkennen van werkgevers die uitstekende arbeidsvoorwaarden bieden.

Bent u klaar om zich te onderscheiden?

Ons certificeringsprogramma, gericht op HR, stelt ons in staat om wereldwijd toonaangevende werkgevers te identificeren en in de spotlights te zetten. Top Employers profiteren van onze objectieve certificeringsmethodologie zodat zij zich onderscheiden als uitstekende werkgever. Sinds onze oprichting in 1991 hebben honderden organisaties zich bij ons aangesloten, waardoor we zijn uitgegroeid tot een community van meer dan 1.200 Top Employers in 116 landen. 

Een certificering waarop vooruitstrevende werkgevers vertrouwen.

Bent u klaar om zich te onderscheiden?

Ontdek welke voordelen de Top Employers-certificering biedt voor 's werelds beste werkgevers.

Versterk uw employer brand

Zodra u een gecertificeerde Top Employer bent, krijgt u toegang tot gebruiksvriendelijke tools en nieuwe kanalen om uw status als Top Employer in de schijnwerpers te zetten.

  • Het Top Employers keurmerk: dit internationaal herkenbaar logo mag u een jaar lang gebruiken op al uw marketingmateriaal en helpt u bij het aantrekken en behouden van nieuw personeel
  • Certificeringsdiner: u en uw HR-team worden uitgenodigd om het behalen van uw certificering samen met ons en alle andere gecertificeerde Top Employers te vieren op één van de verschillende prestigieuze locaties in de wereld
  • Online zichtbaarheid: op top-employers.com heeft u als Top Employer uw eigen bedrijfspagina waar u mensen naartoe kunt leiden om zo uw officiële certificering bekend te maken. Gebruik onze online tools voor uw interne en externe aankondigingen.
  • Media-aandacht: uw certificering en logo wordt gratis gepromoot in een aantal toonaangevende kranten en tijdschriften.

Meer weten over de certificering als Top Employer? Laat hier uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.