Open/Close
English

Ontdek de sterke punten van uw HR beleid

Het Top Employers Institute erkent wereldwijd het HR beleid van bedrijven. Meet de sterktes en zwaktes van uw HR strategie beleid en ontdek hoe uw bedrijf zich verhoudt met de andere Top Employers in Belgie en wereldwijd.

Blijf op de hoogte van HR-ontwikkelingen

 

Doorgedreven inzichten op negen HR onderdelen
Meet uw prestaties ten opzichte van de andere Top Employers op negen verschillende HR onderdelen. U krijgt een uitgebreide toelichting van deze inzichten tijdens een persoonlijke Feedbacksessie.

Deel van de Top Employers community
Na het behalen van uw certificering treedt u automatisch toe tot de Top Employers community. U kunt actief vragen stellen en HR kennis delen in deze groep van gelijkgestemden.

Internationale afstemming
Gaat uw bedrijf voor een internationale certificering? Dan ontvangt u naast de benchmark met de andere Top Employers, een extra rapport dat de verschillende landen onderling vergelijkt. Met dit instrument aligneert u zich zowel intern als met de markt.

 

Positioneer uw organisatie tussen de 59 Top Employers Belgie

Over het Top Employers Institute

Het Top Employers Institute erkent wereldwijd organisaties die uitstekende arbeidsvoorwaarden bieden aan hun medewerkers. Certificeer uw bedrijf als Top Employer en word een employer of choice.

Meer informatie over de Top Employers certificering?