Open/Close
English

Werk jij voor een Top Employer?

2 minutes read
Top Employers Institute
Heeft jouw organisatie een uitzonderlijk HR-beleid? Laat ons je helpen met het in kaart brengen en in de schijnwerpers zetten van dit HR-beleid zodat je in- en extern kunt laten zien dat je een uitzonderlijke werkgever bent.


Gecertificeerd worden betekent dat je je mensen op de eerste plaats zet

Wij weten dat organisaties gemaakt worden door mensen. Als jouw medewerkers hun werk doen terwijl ze empowered zijn door de beste werkomstandigheden, zullen ze floreren. Erkenning voor dit HR-beleid helpt jouw organisatie om te groeien als employer of choice. 

Employer brand

Wij werken hard en gepassioneerd aan het promoten en vieren van het succes van onze Top Employers. Wij functioneren als jouw partner op het gebied van erkenning en voorzien je organisatie van het Top Employers keurmerk om aan de wereld te laten zien hoe goed je het doet. 

Benchmark

Het certificeringsprogramma helpt je om te zien hoe je het doet ten opzichte van andere bedrijven die net zo gepassioneerd zijn over hun mensen en werkomstandigheden. We helpen je door middel van interactieve feedbacksessies en duidelijke rapporten.

Stem af

Als organisaties groeien moeten regionale processen worden afgestemd, en zo werkt dat ook voor HR. Wij zijn gespecialiseerd in deze afstemming van HR-beleid en practices door middel van regionale rapportages. Met als resultaat een wereldwijd personeelsbestand dat profiteert van de beste werkomstandigheden. 

Verbind

Leer de andere Top Employers kennen en word onderdeel van een wereldwijde community. Leer van anderen door onze online en offline events en deel kennis en successen. 

Dit zijn de Top Employers Nederland 2019, waaronder Lidl, Merck en Pa

Word één van de leidende werkgevers in de wereld

 

Hoor meer over de voordelen van de Top Employers certificering! Vul je gegevens in in onderstaand formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact op

 

Table of contents
Werk jij voor een Top Employer?
    

    Learn from the world’s Top Employers.