Open/Close
English
View company profile in:

Technische Unie

Technische Unie was awarded the Top Employers Nederland certification.
  • Top Employers Nederland

What Top Employers say about themselves

Wie zijn wij
Technische Unie is marktleider in het leveren van installatiematerialen. Als technische groothandel leveren we meer dan één miljoen producten op het gebied van elektrotechniek, licht, datacommunicatie, installatiematerialen, sanitair, verwarming en klimaattechniek.

Met een team van meer dan 2000 collega’s willen we met de beste dienstverlening onze klanten maximaal ontzorgen, online en offline. We investeren continu in nieuwe oplossingen en in onze eigen ontwikkeling. We bieden uitdagingen aan professionals in een dynamische wereld.

Onze medewerkerbetrokkenheid is beoordeeld met een 7,9, daar zijn we trots op! En we zijn trots op de posities en nominaties die we halen in onderzoeken bij MT500 en Beste Werkgevers, voor 2018 én 2019 zijn we zelfs gecertificeerd TOP Employer.

Number of employees: 2000
Number of active countries: 1

The research

Our comprehensive independent research revealed that Technische Unie provides exceptional employee conditions, nurtures and develops talent throughout all levels of the organisation and has demonstrated its leadership status in the HR environment, always striving to optimise its employment practices and to develop its employees.

We help your organisation adapt to the rapidly changing HR environment

How we certify