Open/Close
English

Schindler Liften BV

Construction, Electronics, Engineering, Manufacturing, Professional Services, Real Estate
Schindler Liften BV was awarded the Top Employers Nederland certification.
  • Top Employers Nederland

What Top Employers say about themselves

Schindler: de toonaangevende werkgever in de sector voor stedelijke mobiliteit.

Meer dan 140 jaar geleden richtte Robert Schindler een klein familiaal ingenieursbureau op in Zwitserland en bouwde zijn eerste lift. Ondanks de vele veranderingen in de afgelopen 140 jaar zijn onze waarden en ambities dezelfde gebleven. Schindler is nog steeds een familiebedrijf, gebouwd op familiewaarden en -principes. En wij hebben nog steeds hetzelfde niet aflatende engagement om de vaardigheden, middelen en buitengewone talenten van onze wereldwijde familie van deskundigen aan te wenden om de megasteden van de wereld van morgen niet alleen mogelijk maar ook elke dag beter te maken.

Meer dan 60.000 medewerkers werken de klok rond bij Schindler om meer dan een miljard mensen die onze liften en roltrappen gebruiken dag in, dag uit van dienst te zijn. Wij zijn actief in meer dan 100 landen en vervaardigen onze uitrusting via een wereldwijd netwerk van productievestigingen met de nieuwste technologieën. Wij zijn er trots op dat er mensen van bijna alle nationaliteiten voor Schindler werken bij een van onze meer dan 1000 vestigingen over de hele wereld. De medewerkers van Schindler maken het beste van hun carrièrekans bij Schindler.

Wij zijn Schindler. Ingenieurs, pioniers, innovators en visionairs - een zeer grote familie van specialisten in stedelijke mobiliteit die zich inzetten om van de wereld van morgen een betere plek te maken. Wij staan altijd tot jouw dienst en zullen ons blijven inspannen om van Schindler "Your First Choice" te maken.

The research

Our comprehensive independent research revealed that Schindler Liften BV provides exceptional employee conditions, nurtures and develops talent throughout all levels of the organisation and has demonstrated its leadership status in the HR environment, always striving to optimise its employment practices and to develop its employees.

We help your organisation adapt to the rapidly changing HR environment

How we certify